Webinar za youth workere u sklopu projekta MORE

Dana 18. listopada 2023. godine, ekipa youth workera, učitelja i predstavnika centara mladih se spojila na online webinaru koji dio Erasmus+ MORE projekta.

Ovaj webinar je označio važan korak prema osnaživanju mladih radnika za izazove digitalnog doba. Tijekom ovog događaja, sudionici su ostvarili niz ključnih ciljeva: prilagodljivost u radu, razumijevanje važnosti pristupačnog obrazovanja u raznim formatima, izgradnju zajedničkog izvora informacija i razvoj digitalnih obrazovnih i komunikacijskih vještina. Također su imali priliku konzultirati se i mentorirati od strane iskusnih kolega, uključujući registrirane mentore za projekt MORE, Petre Jurline i Branimira Radakovića. Petra je održala mentorstvo o digitalnom marketingu, dok je Branimir pričao o crowdfundingu – temama koje je Brodoto pokrio kroz More Than Reliable Education projekt

Ovaj webinar je također jedna od aktivnosti unutar projekta koja promiče širenje outputa projekta, uključujući Udemy tečajeve i priručnik za youth workere. Kako je tema webinara trening youth workera o crowdfundingu, Udemy tečajevi koje smo koristili su “Kako pripremiti svoju crowdfunding kampanju?” i “Kako provesti svoju crowdfunding kampanju?“. Sudionici su dobili pristup ovim vrijednim resursima koji će im pomoći u daljnjem razvoju svojih kompetencija i obogaćivanju svojih pristupa u radu s mladima. Svi sudionici su napustili ovaj webinar obogaćeni znanjem, novim kontaktima, te s čvrstim uvjerenjem da su spremni za nove izazove i prilike u području rada s mladima.

 

 

 

Leave a Reply